Mama ginerelui lui Vasile Blaga, eliminată de la licitaţia pentru paza minelor neviabile

Mama lui Ionuţ Rudeanu, ginerele lui Vasile Blaga, a vrut să câştige contractul pentru paza minelor neviabile. Nu a  câştigat, asa că a depus contestaţie la Consiliul Naţional de Soluţionare a Contestaţiilor.

axis

Axis Security este reprezentată de Aurora Marian Rudeanu, nimeni alta decât mama lui Ionuţ Rudeanu – pus sub acuzare pentru evaziune fiscală cu un prejudiciu de 600.000 de euro. A vrut să-şi adjudece contractul având ca obiect „SERVICII DE PAZĂ A OBIECTIVELOR, BUNURILOR ŞI VALORILOR pentru sucursalele MINA PAROŞENI şi MINA URICANI”. Nu a reuşit, aşa că a solicitat oficialilor CNSC să admită contestaţia, să dispună anularea deciziei autorităţii contarctante atacată prin contestaţie, a raportului procedurii de atribuire  şi a actelor subsecvente, ca netemeinice şi nelegale;  a rezultatului procedurii înregistrat sub nr. 2/30981/26.11.2015 şi a actelor subsecvente;

Să oblige autoritatea contractantă la continuarea şi finalizarea procedurii de atribuire, prin reevaluarea ofertelor depuse, cu respectarea legislaţiei în materia achiziţiilor publice, a principiilor ce stau la baza atribuirii contractelor de achiziţie publică şi a prevederilor documentaţiei de atribuire, precum şi să oblige autoritatea contractantă la plata sumei de 500 lei,  reprezentând contravaloarea primei de asigurare aferentă poliţei de  asigurare seria 0131913/03.12.2015, instrument de constituire a garanţiei de bună conduită. După analizarea contestaţiei, oficialii CNSC nu au dat câştig de cauză celor de la Axis şi au dispus contnuarea procedurii de achiziţie publică.

 

[slideshow_deploy id=’26307′]



(Următoarea știre) »