Lucrări pentru elevii din Vulcan

Proiecte pentru copiii din Vulcan. Pentru că educaţia stă la baza formării unei persoane, edilii din municipiul Vulcan vor să investească în această ramură. Primarul municipiului Vulcan, Gheorghe Ile, are în vedere modernizarea tuturor grădiniţelor din localitate.

IM000677.JPG

IM000677.JPG

“În mare avem cuprins în programul de dezvoltare a municipiului Vulcan în acest an foarte multe lucrări importante. Lucrările de la grădiniţă trebuie finalizate în acest an cu izolaţie, schimbat de geamuri şi interioarele să le modernizăm astfel încât şi aceştia să aibă spaţii frumoase pentru a veni cu plăcere la grădiniţe. Am reuşit să facem a doua sursă de încălzire la fiecare grădiniţă. Sunt obiective de necesitate pentru comunitate unde avem aflux foarte mare de copii şi sunt foarte importante pentru comunitatea noastră. Nu putem să dezvoltăm sau să avem o generaţie sănătoasă dacă nu creăm condiţii necesare pentru dezvoltarea corpului copiilor prin sport”, a declarat Gheorghe Ile, primarul municipiului Vulcan.

La Vulcan, toate unităţile de învăţământ sunt racordate la surse alternative de încălzire, astfel elevii nu îngheaţă în sălile de clasă atunci când se întrerupe furnizarea agentului termic. Mai mult decât atât, pentru proiectele derulate în instrastructura şcolară, municipalitatea de la Vulcan a fost premiată în cadrul galei pentru administraţie.

 

[slideshow_deploy id=’22083′]