Drumuri pentru petrileni

 

Peste 90% din drumurile oraşului Petrila vor avea asfalt în acest an. Administraţia locală de la Petrila continuă lucrările de modernizare a drumurilor. A venit rândul străduţelor din cătunele aparţinătoare Petrilei să beneficieze de asfalt.

primaria_petrila

“Cu lucrarile de reabilitare a altor cateva drumuri din satele Petrilei, programate in 2016, la Petrila se va ajunge in situatia ca peste 90% din drumuri din zonele locuibile, mari sau mici, sa fie asfaltate, vorbind aici inclusiv de drumurile din satele apartinatoare. Este cel mai de anvergura proiect care s-a derulat dupa 1990 in orasul Petrila si probabil pe linie de drumuri in toata Valea Jiului si de aceea ma bucur ca l-am putut duce la capat cu bine”,  spune Ilie Păducel, primarul oraşului Petrila.

Autorităţile petrilene vor astfel să crească gradul de confort al cetăţenilor. De cealaltă parte, petrilenii apreciază proiectele edililor, însă îi condamnă pentru faptul că nu au realizat şi locuri de muncă.

“Degeaba avem drumuri bune si tinerii pleaca din oras. Trebuia facut ceva si pentru micii investitori din oras daca nu ati reusit aducerea altora”, spune un petrilean.

[slideshow_deploy id=’17452′]

 



« (Știre anterioară)