Plan de dezvoltare regională a judeţului Hunedoara

 Consiliul Judeţean Hunedoara vrea să elaboreze un plan de dezvoltare al Judeţului Hunedoara pe perioada 2014 – 2020 şi, în acest sens, organizează o serie de dezbateri publice.
clădire-CJ
 
Joi, la sediul Universităţii din Petroşani este programat evenimentul de consultare publică: „Focus grup cu tema dezvoltarea judeţului Hunedoara şi revitalizarea Văii Jiului”, în cadrul proiectului de elaborare a Planului de dezvoltare a judeţului Hunedoara pentru perioada 2014-2020. Evenimentul este organizat de Consiliul Judeţean Hunedoara împreună cu firmele partenere S.C. GEA Strategy&Consulting S.A. Bucureşti şi S.C. A.B.A. Management S.R.L. Timişoara.
Dezbateri similare a avut loc şi la Deva, la sediul Camerei de Comerț și Industrie a județului Hunedoara, iar reprezentanţii Consiliului Județean Hunedoara au precizat că  prin acest Plan de dezvoltare regională a județului Hunedoara pentru perioada 2014-2020 se urmăreşte  dezvoltarea județului Hunedoara pe anumite axe și priorități.
Planul de dezvoltare regională a județului Hunedoara pentru perioada 2014-2020 este realizat de firmele S.C. GEA Strategy&Consulting S.A. București și S.C. A.B.A. Management S.R.L. Timișoara.
 [slideshow_deploy id=’13835′]

 



(Următoarea știre) »