Insolvenţa Complexului Energetic Hunedoara nu a fost publicată nici acum în Buletinul oficial

După o săptămână de la pronunţarea sentinţei privind insolvenţa Complexului Energetic Hunedoara, documentul oficial nu a fost încă publicat în Buletinul Procedurilor de Insolvenţă.
s560x316_Complexul_Energetic_Hunedoara
 
Potrivit informaţiilor oficiale, sentinţa nu a fost publicată şi asta pentru că Tribunalul nu a trimis comunicarea. „Până la aceastăd dată, Tribunalul Hunedoara nu ne-a comunicat hotărârea judecătorească pronunţată în dosar nr. 5194/ 97/ 2015 prin care a fost deschisă procedura insolvenţei asupra debitorului Societatea Complex Energetic Hunedoara”, a precizat Elena Ancuţă Suciu, directorul al Oficiului Registrului Comerţului Hunedoara. proceduri de insolvență în România
 
Buletinul procedurilor de insolvență (BPI), publicat de Oficiul Național al Registrului Comerțului, asigură derularea serviciului de citare a părților, comunicare, convocare, notificare a actelor de procedură emise de instanțe și de administratori judiciari/lichidatori în cadrul derulării procedurilor de insolvență, în conformitate cu Legea nr. 85/2014 privind procedurile de prevenire a insolvenței și de insolvență.
Potrivit hotărârii pronunţate de judecătorul de caz în dosarul deschiderii procedurii de insolvenţă a Complexului Energetic Hunedoara prezenta minută se comunică de îndată administratorului judiciar provizoriu desemnat în cauză,iar hotărârea se comunică şi Oficiului Registrului Comerţului de pe lângă Tribunalul Hunedoara pentru publicare în BPI . Cu apel în termen de 7 zile de la publicare în BPI”. Chiar şi aşa, însă, înainte de publicarea în BPI, oficialii CEH au anunţat că au formulat contestaţie la sentinţă.
[slideshow_deploy id=’24093′]


(Următoarea știre) »