Frigul dă mobilizarea generală

Meteorologii au anunţat că temperaturile vor scădea simţitor  şi, cel puţin o săptămână, iarna îşi va face simţită din plin prezenţa.
grigorescu_CEH
Pentru ca populaţia să nu sufere de frig, au fost organizate comandamente, iar Sistemul Energetic Naţional este în prima linie în ceea ce priveşte siguranţa aprovizionării cu energie, a transmis ministrul Energiei, Victor Grigorescu. „Urmează cel puțin o săptămână cu temperaturi scăzute. Avem organizate comandamentele care gestioneaza situația. Sistemul Energetic Național este în prima linie a siguranței aprovizionării cu energie. Colegii noștri din conducerea companiilor de profil şi din dispeceratele energetice sunt conștienți de responsabilitățile ce le revin. Este extrem de important ca toți factorii decizionali din administrația locală și companiile subordonate acestora să își asume coordonarea permanentă a acțiunilor necesare, mai ales cand starea precară a unor instalații sau intemperiile vor genera defecțiuni sau intreruperi in alimentarea cu energie”, spune Grigorescu.
Meteorologii au anunţat că în intervalul următorvalorile termice vor marca o scădere faţă de intervalul anterior, în cea mai mare parte a ţării.
[slideshow_deploy id=’17636′]