Anvelopare termică şi gaz metan pentru şcolile din Petroşani

Studii şi documentaţii de avizare pentru mai multe investiţii. Municipalitatea din Petroşani are în vedere realizarea mai multor lucrări de investiţii. Majoritatea se referă la cele din infrastructura şcolară. Astfel, urmează a se monta centrale pe gaz la toate unităţile de învăţământ din localitate, asta după ce la finele anului trecut, grădiniţele au intrat în acest proces. Astfel, în cadrul şedinţei consiliului local se vor aproba documentaţiile pentru realizarea acestor investiţii.

pizap.com14532850584391

Avem studiile de fezabilitate pentru patru licee şi şapte şcoli generale pentru trecerea acestora pe alimentarea cu gaz metan. Mai avem documentaţiile de avizare pentru trei şcoli generale, şi anume Şcoala Gimnazială Numărul 1 sediu nou, şcoala 7 şi şcoala 4 unde avem în vedere anveloparea termică, a declarat Daniel Vişan, director DADPP.

Trecerea tuturor unităţilor de învăţământ pe centrale pe gaz vine în urma problemelor apărute la reţeaua de termoficare a Complexului Energetic Hunedoara. Lipsa cărbunelui sau avariile au lăsat de nenumărate ori locuitorii municipiului Petroşani în frig. Mai grav este că din aceleaşi motive şi elevii au îngheţat, iar la nivelul grădiniţelor, la finalul anului trecut, s-a luat decizia de a scurta programul.

[slideshow_deploy id=’27126′]