Insolvenţa CEH, publicată în Buletinul Procedurilor de Insolvenţă

 Comunicarea de la Tribunalul Hunedoara, în dosarul în care a fost declarată insolvenţa CEH a fost publicată, în sfârşit în Buletinul Procedurilor de Insolvență
Practic, este vorba despre notificarea privind deschiderea procedurii generale de insolvență a Complexului Energetic Hunedoara însă în document se menţionează şi administratorul special, respectiv Dan Agrişan, precum şi lista creditorilor.
ceh
Potrivit hotărârii pronunţate în data de 7 ianuarie 2016 de judecătorul de caz în dosarul deschiderii procedurii de insolvenţă a Complexului Energetic Hunedoaraprezenta minută se comunică de îndată administratorului judiciar provizoriu desemnat în cauză,  iar hotărârea se comunică şi Oficiului Registrului Comerţului de pe lângă Tribunalul Hunedoara pentru publicare în BPI . Cu apel în termen de 7 zile de la publicare în BPI”. Chiar înainte, însă, de publicarea în BPI, directorul interimar al Complexului Energetic Hunedoara, Viorel Stancu, a declarat că societatea a făcut apel la sentința prin care Tribunalul Hunedoara a numit un administrator judiciar provizoriu în dosarul în care compania energetică hunedoreană și-a cerut insolvența.
[slideshow_deploy id=’13836′]