AU ÎNCEPUT PRESELECȚIILE PENTRU O NOUĂ EDIȚIE A FESTIVALULUI TALENTELOR DIN VALEA JIULUI

Organizatorii Festivalului talentelor artistice ale Văii Jiului ”Fii star în țara ta!” au început sesiunile de preselecție pentru edția din acest an a concursului de talent. Acestea vor avea loc în  săptămânile următoare în toate localitățile Văii Jiului.

star

Preselecțiile au început ieri la Lupeni, fiind găzduite de restaurantul ”Valahia”, locație în care au loc săptămânal activități culturale și recitaluri artistice de excepție. Zeci de copii, în special elevi ai clubului artistic ”Pas cu pas” coordonat de Petronela Baldovin au participat la etapa de preselecții de la Lupeni.

Preselecțiile vor continua la Uricani, pe 29 ianuarie, acestea urmând a avea loc la restaurantul ”Casa Amicii” începând cu ora 15,00 unde sunt așteptați toți cei care doresc să-și pună în evidență talentul artistic.

Festivalul-concurs ”Fii star în țara ta !” este organizat la nivelul Văii Jiului de familia Antonela și Cătlin Țugulea din Vulcan, cu sprijinul autorităților publice locale din mai multe localități ale Văii Jiului. Finala ediției din acest an este programată, conform tradiției, în preajma sărbătorilor de Paște.

[slideshow_deploy id=’13835′]