Cu ce probleme se confruntă petroşănenii?

Aproape 500 de cetăţeni au fost, anul trecut, în audienţe la primarul municipiului Petroşani Tiberiu Iacob Ridzi. Cei mai mulţi au avut solicitări legate de administraţie, iar alţii au căutat să obţină o rezolvare la problemele care nu ţin de primărie.

primarie11
“La audienţele organizate la Primăria municipiului Petroşani, în cursul anului 2015, au participat 492 cetăţeni, consemnaţi în Registrul de audienţe, ale căror probleme au fost repartizate spre soluţionare compartimentelor de specialitate”, se arată în raportul administraţiei locale de la Petroşani.

Din cei 492 de cetăţeni care au fost în audienţe 172 au avut probleme legate de spaţiul locativ, 90 au ridicat problemele sociale cu care se confruntă, iar 134 au spus că au probleme de gospodărie comunală (apă rece, canalizare, agent termic, iluminat public, gaz metan, ridicarea ritmică a gunoiului menajer, asociaţii de proprietari, probleme legate de câinii comunitari). Au existat şi 34 de cazuri în care cetăţenii au avut alte solicitări care nu au rezolvare la primărie.

În cursul anului 2015, s-au primit 171 petiţii adresate de către cetăţenii din municipiul Petroşani.

Problemele, ridicate de cetăţeni, în cele 171 petiţii, se prezintă astfel: 3 probleme de spaţiu locativ, 3 probleme sociale, 2 probleme fond funciar, 86 probleme gospodărie comunală, 42 probleme sistematizare, 2 probleme legate de taxe şi impozite, 33 probleme diverse.

[slideshow_deploy id=’22083′]