Ucigaşul celor două bătrâne fără apărare, prins după o săptămână!

Anchetatorii hunedoreni au reuşit să dea de urma celui care a reuşit să îngrozească întreaga comunitate din comuna Sântămărie Orlea, după ce a schingiut şi omorât două bătrâne cu dizabilităţi. Bărbatul a vrut să le jefuiască. Ştia că au bani în casă, dar acum va trebui să dea socoteală pentru faptele lui.
10.000 de lei este suma cu care bărbatul a plecat din casa celor două bătrâne imoblizate, care practice nici măcar nu s-au putut apăra de pumnii şi picioarele agresorului care a intrat peste ele. Locuiau singure şi abia a doua zi au fost găsite de un locanic, care mai trecea pe la ele, la fel ca şi alţi vecini. Tabloul găsit în casă a fost de groază, dar anchetatorii au reuşit să dea după aproape o săptămână de urma criminalului.
„Prin ordonanțele din 26 ianuarie 2016 procurori din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Hunedoara au dispus punerea în mișcare a acțiunii penale și reținerea inculpatului Drîngă Ovidiu Dănuț sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de omor calificat și tâlhărie calificată.
Din cercetările efectuate până în prezent au rezultat probe privind suspiciunea rezonabilă că, în noaptea de 19/20 ianuarie 2016, inculpatul a pătruns prin efracție în locuința a două surori din com. Sântămărie Orlea, persoane în vârstă și cunoscute cu dizabilități neuromotorii, cu intenția de a le deposeda da bani prin exercitarea de violențe, le-a aplicat mai multe lovituri cu pumnii și picioarele, leziuni ce au cauzat decesul acestora, după care le-a deposedat de circa 10.000 lei”, au declarat procurorii. În această cauză urmează să fie formulată propunere de arestare preventivă.
[slideshow_deploy id=’17636′]