Petrilenii, chemaţi la primărie

 

Locuitorii oraşului Petrila sunt chemaţi în ajutorul edililor care caută să găsească o modalitate pentru a deconta naveta cadrelor medicale ce vor deservi ambulatoriul din localitate. Pentru că nu există reglementări prin care să fie decontat transportul medicilor, edilii cer sprijinul cetăţenilor.

98117_evlasg

“Încerc sa gasesc calea legala si apelez la cetateni sa fie de acord sa achitam contravaloarea navetei pentru medicii care vor lucra in acest centru medical”, a declarat Ilie Păducel, primarul oraşului Petrila.

Administraţia locală de la Petrila a dorit prin acest proiect extinderea serviciilor oferite populatiei in cadrul ambulatoriului integrat  din orasul Petrila in alte specializari medicale necesare şi crearea conditiilor corespunzatoare pentru oferirea de servicii de asistenta medicala specializata esentiale pentru cetatenii din orasul Petrila. Rezultatele obţinute în urma investiţiei sunt 11 cabinete amenajate in cladirea ambulatoriului conform standardelor si normelor in vigoare, 77 echipamente medicale şi cresterea numarului de persoane care beneficiaza de ambulatoriu reabilitat si  modernizat. Valoarea totală a proiectului este de 9,763,680.03 LEI

[slideshow_deploy id=’17452′]