UPDATE ! SNIMVJ află dacă câştigă procesul cu Zoltan Lacataş

SNÎMVJ află, astăzi, dacă instanţa de la Curtea de Apel Alba Iulia menţine soluţia în dosarul în care se judecă cu Liga Sindicatelor Miniere Valea Jiului. Zoltan Lacataş prin Liga Sindicatelor Miniere a câştigat, la prima instanţă, suma de aproape  200   de   mii   de   lei,   bani  ce  ar   trebui  să   îi   plătească   Societatea Naţională de Închideri Mine Valea Jiului. Societatea a reuşit printr-o sentinţă a Curţii de Apel Alba Iulia să suspende plata până la judecarea recursului.  

snimvj-1024x461

 

“Admite cererea de suspendare provizorie formulată de recurenta Societatea Naţională   de   Închideri   Mine   Valea   Jiului   SA   Petroşani,   în   dosar   nr. 746/57/2015. Dispune suspendarea provizorie a executării sentinţei civile nr. 3137/2015 pronunţată de Tribunalul Hunedoara în dosar nr. 3067/97/2015, până la soluţionarea cererii de suspendare din cadrul recursului”,  se arată în soluţia Curţii de Apel Alba Iulia.

Astăzi  magistraţii vor înainta o soluţie în acest dosar. Prin acest proces, cei de la SNÎMVJ vor să dovedească faptul că Lacataş nu a avut implicaţii legale în cadrul societăţii. Liga Sindicatelor Minerilor Valea Jiului nici măcar nu făcea parte din dialogul social la Societatea Naţională de Închideri Mine Valea Jiului pentru perioada în care Lacataş a cerut banii. Potrivit unor surse din cadrul SNÎMVJ, Lacataş a prezentat instanţei anumite documente neconforme.

UPDATE ! Societatea Nationala de Inchideri Mine Valea jiului a pierdut procesul cu Liga Sindicatelor Miniere Valea Jiului. Astfel, societatea trebuie să plătească aproape 200.000 de lei lui Zoltan Lacatas.

[slideshow_deploy id=’27126′]