Apelurile la insolvenţa CEH, pe drum înspre Curtea de Apel

Dosarul insolvenţei Complexului Energetic Hunedoara ar trebui să ajungă, în scurt timp, pe rolul Curţii de Apel Alba Iulia.

pizap.com1452172276218111

În acest dosar au fost înregistrate două apeluri la sentinţa pronunţată în data de 7 ianuarie de magistraţii hunedoreni. Ildiko Glăman, purtătorul de cuvânt al Tribunalului Hunedoara, a declarat că s-a depus apel de către reprezentanţii Complexului Energetic Hunedoara, precum şi de cei ai Sindicatului „Noroc Bun”.

De precizat că cererile de apel se înregistrează la tribunal şi, după împlinirea termenului de apel, dosarul este înaintat Curţii de Apel, care fixează termen pentru soluţinarea cauzei. Potrivit hotărârii pronunţate în data de 7 ianuarie 2016 de judecătorul de caz în dosarul deschiderii procedurii de insolvenţă a Complexului Energetic Hunedoara „prezenta minută se comunică de îndată administratorului judiciar provizoriu desemnat în cauză,  iar hotărârea se comunică şi Oficiului Registrului Comerţului de pe lângă Tribunalul Hunedoara pentru publicare în BPI . Cu apel în termen de 7 zile de la publicare în BPI”. Menţiunea în Buletinul Procedurilor de Insolvenţă s-a făcut în data de 22 ianuarie, deci, teoretic, termenul de apel s-a împlinit, însă transmiterea speţei către Curtea de Apel Alba Iulia a fost îngreunată şi de faptul că marţi, tot la Tribunalul Hunedoara, a fost judecată opoziţia formulată de Gerom International.

[slideshow_deploy id=’27126′]