Preşedintele în exerciţiu al Consiliului Judeţean Hunedoara, candidatul unic în PNL

 Liberalii care doreau să intre în cursa pentru şefia Consiliului Judeţean Hunedoara au avut termen până miercuri seara să-şi depună candidaturile, pentru că ulterior acestea ar fi trebuit analizate în vederea desemnării candidatului final pentru alegerile locale din acest an. 
adrian-david
Misiunea liberalilor hunedoreni este, însă, simplificată, pentru că doar preşedintele în exerciţiu al CJ Hunedoara, Adrian Nicolae David, şi-a exprimat intenţia de a candida din nou pentru această funcţie din partea PNL Hunedoara. „Într-adevăr, mi-am anunţat intenţia de a candida pentru această înaltă demnitate, practic cea mai importantă ţintă a noastră din alegerile locale. Am elaborat o platformă program pe care o să o prezint colegilor mei şi, dacă vor fi de acord cu aceasta, o să o fac publică pentru a intra într-o oarecare dezbatere publică, astfel încât să pot identifica anumite probleme pe care le-am omis”, a declarat Adrian David. De precizat că preşedintele CJ Hunedoara se bucură de susţinerea tuturor primarilor liberali în funcţie, a celor care vor intra din nou în cursa electorală din 5 iunie, care au semnat în favoarea sa. David spune că, şi dacă ar fi fost 10 candidaţi în interiorul PNL, nu doar el, s-ar fi pregătit la fel de bine, pentru că îşi doreşte să stea cu fruntea sus, ca şi până acum.
Pentru ca Adrian David să poată fi desemnat oficial candidat, propunerea liberalilor hunedoreni va fi analizată de Biroul Permanent Naţional al PNL.
[slideshow_deploy id=’17217′]