O nouă amânare a discuţiilor dintre sindicate şi administratorul judiciar

Aplicarea măsurii concediului în aşteptare, care ar fi afectat personalul TESA şi cel indirect productiv a fost amanată, la fel ca şi discuţiile dintre sindicate şi administratorul judiciar.

s560x316_Complexul_Energetic_Hunedoara

Marţi, la sediul Complexului Energetic Hunedoara trebuiau să fie reluate discuţiile dintre Sindicatul Muntele şi conducerea CEH cu administratorul judiciar al companiei. Negocierile au început vineri, în timp ce minerii protestau în curtea companiei energetice şi, după mai multe ore, s-a decis să fie reluate marţi. Numai că întâlnirea nu va mai avea loc, fiind amânată. „Şedinta de mâine a administratorului special – administrator judiciar -Sindicatul Muntele a fost anulată. Regimul de aşteptare (şomaj tehnic 75%) nu se mai aplică deocamdată”, au anunţat reprezentanţii Sindicatului Muntele.

Reamintim că, la finalul întâlnirii de vineri, între părţi a fost semnat un protocol care are și semnătura administratorului special, prin care minerii au fost înștiințați că discuțiile vor fi reluate marți şi asta după ce sindicatul reprezentativ a propus o altă serie de măsuri menite să reducă cheltuielile la Complexul Energetic Hunedoara.

[slideshow_deploy id=’13835′]