Doar jumătate din suma imputată liderului de la Livezeni este acoperită de actele depuse

Bere, şampanie, mâncare sau onorariu de avocat pentru unele cauze în care era sau este încă parte Adrian Ştefan Jurca. În câteva cuvinte, pe asta se poate spune că s-au dus banii minerilor de la Livezeni, aşa cum reiese din dosarul aflat în cercetare de procurorii din Petroşani, dosar trimis aici de DNA pentru instrumentare. 

pizap.com14527982206601

Practic, este vorba despre documentele depuse în apărarea lui chiar de Adrian Jurca, însă care nu ar acoperi decât vreo jumătate din suma imputată de cei de la „Muntele”, care au formulat plângerea. „A depus la dosar unele documente, cam o plasă de acte, respectiv facturi, dar nu neapărat însoţite şi de chitanţe, precum şi un plic cu tot felul de bonuri, care nu acoperă, însă, decât aproximativ jumătate din sumă. De asemenea, are chitanţe de asistenţă juridică pentru cauze care au legătură cu persoana lui fizică, dar fără nici o legătură cu Sindicatul Muntele”, a declarat Preşedintele Sindicatului Muntele, Petre Nica. De precizat că, de cite ori a venti vorba despre facturle prezentate de Nica, ce făceau referire cu precădere la mesele servite la Hotelul Onix, Adrian Jurca ori nu şi le-a asumat, ori a precizat că ar fi fost vorba despre „organizarea unor mese festive pentru cei care muncesc în subteran”.

În luna martie a anului 2014, liderul de sindicat de la Mina Livezeni, Adrian Jurca, s-a ales cu o plângere penală formulată de liderii Sindicatului Muntele, Jurca fiind acuzat că nu a decontat 150.000 de lei, bani strânşi din cotizaţiile ortacilor.

[slideshow_deploy id=’13835′]