Consiliul Județean Hunedoara reprezentat la Bruxelles de Marin Butar

 
În urma întâlnirii din octombrie 2015 a președintelui Consiliului Județean Hunedoara, Adrian Nicolae David, la Bruxelles, la sediul Biroului European al U.N.C.J.R. (Uniunii Naționale a Consiliilor Județene din România) cu Excelența Sa, Ștefan Tinca, Ambasadorul României în Belgia, s-a decis trimiterea unui reprezentant al județului Hunedoara care să activeze în cadrul Biroului, pentru o perioadă de 2 luni, în perioada 15 feb – 15 apr 2016.
cjhunedoara
Acesta va avea misiunea de a pune la punct detaliile unei înfrățiri cu o provincie din regiunea Wallonia și de a aduce informații la zi referitoare la oportunitățile de finanțări europene, altele decât cele alocate României prin programele operaționale. Va participa, de asemenea, la o serie de evenimente derulate în Bruxelles (seminarii, workshop-uri și conferințe) și va stabili legături cu o serie de organisme europene în vederea unor viitoare cooperări pe multiple planuri cu județul Hunedoara.
Persoana delegată este Marin Butar, purtătorul de cuvânt al Consiliului Județean Hunedoara. Acesta a mai activat ca reprezentant la Bruxelles în anii 2007 și 2008, acumulând experiența necesară mediului european din capitala Belgiei.
[slideshow_deploy id=’13837′]