Lider al sindicatului poliţiştilor cere motivele oficiale pentru care Liviu Dumitru nu mai este şef la IPJ Hunedoara

 

adresa_bucuciVicepreşedintele Sindicatului Naţional al Poliţiştilor şi Personalului Contractual din MAI – Biroul Teritorial Hunedoara, Vasile Bucuci, cere public să fie communicate motivele pentru care LIviu Gabrel Dumitru a fost mutat de la şefia Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Hunedoata.

 

Într-o postare pe o reţea de socializare, vicepreşedintele SNPPC Hunedoara, Vasile Bucuci, a anunţat că vrea să afle, oficial, care sunt motivele schimbării din fucnţie a  comisarului şef Liviu Gabriel Dumitru. „Am rămas profund indignat când am aflat ca inspectorul şef al IPJ Hunedoara, comisar şef de poliţie Dumitru Liviu Gabriel a fost schimbat din funcţie. În calitatea mea de vicepreşedinte SNPPC Hunedoara, solicit public conducerii MAI şi conducerii Poliţiei Române să dea un comunicat oficial privind motivele schimbării din funcţie a inspectorului sef al IPJ Hunedoara”, scrie Bucuci.  Acesta a remis şi o adresă oficială prin care solicită acelaşi lucru.

Reamintim că, joi, prin ordinul Ministrului Afacerilor Interne, comisar-șef de poliție DUMITRU Liviu-Gabriel a fost împuternicit să îndeplinească atribuțiile funcției de adjunct al directorului Centrului Chinologic ,,Dr. Aurel Greblea” Sibiu. Locul său la conducerea IPJ Hunedoara a fost luat de fostul său adjunct, comisar-șef de poliție ZAHARIE Marcel.

[slideshow_deploy id=’24093′]