Ministerul Sănătăţii, scos din cauza ex-managerului Spitalului Vulcan

balei-cancerMinisterul Sănătăţii va fi scos din cauza înaintată instanţei de judecată de fostul manager al Spitalului Municipal Vulcan, Cristina Baleia.

 Magistraţii Tribunalului Hunedoara au pronunţat un nou termen de judecată, pentru data de 31 martie, în dosarul fostului manager al Spitalului Municipal Vulcam Cristina Baleia. Amânarea  a fost necesară, potrivit încheierii de şedinţă de la termenul precedent, „pentru a se comunica cererea modificatoare cu pârâţii din cauză, pentru a se depune cerere de renunţare la judecată faţă de Ministerul Sănătăţii”.

Dosarul în care Cristina Baleia a contestat ordinul de schimbare din funcţie  a fost înregistrat pe rolul Tribunalului Hunedoara la finele lunii septembrie 2015 şi ăână acum a avut un singur termen de judecată. Ex-managerul Spitalului din Vulcan a chemat iniţial în judecată, în această cauză, Instituţia Primarullui Municipiului Vulcan, prin Primar Gheorge Ile, pe Primarul Gheorghe Ile, Primăria Municipiului Vulcam de asemenea prin primar, Spitalul Municipal Vulcan, de asemenea prin primarul Ile, dar şi Ministerul Sănătăţii.

Fostul manager al spitalului din Vulcan, demis de primarul Gheorghe Ile, a contestat ordinele emise de primar prin care a fost schimbată din funcție

[slideshow_deploy id=’13837′]