Cel mai bătrân salariat din România are 99 de ani

 

Are 99 de ani și lucrează cu carte de muncă. Este vorba de cel mai în vârstă cioban din România, iar acesta are grijă de stânile din Straja. Ștefan Gros este considerat cel mai bătrân salariat din România.

DSC_7772

 

“Am cartea de muncă de la 90 de ani și are un termen de 10 ani, adică până fac 100 de ani. Acum am 99 de ani și vreau să îmi duc treaba până la capăt”, a spus Ștefan Grosu, cel mai în vârstă salariat din România.

DSC_7766

 

Prima carte de muncă a avut-o la vârsta de 90 de ani, iar omul de afaceri Emil Părău este angajatorul celui mai bătrân salariat din România. Moș Ștefan a fost premiat în cadrul Galei Exclusiv, acesta fiind cel mai în vârstă salariat din România. Stefan Grosu s-a nãscut în 1917, în vârful muntelui, la strunga de oi a familiei si de mic se ocupã de pãstorit. A fost în rãzboi si este veteran, dar de muncit cu carte de muncã a muncit foarte putin pentru cã oieritul nu era o meserie recunoscutã pe vremuri. Provine dintr-o familie longevivã, tatãl lui a trãit pânã la 103 ani si un bunic de-al sãu a trecut de 107 ani.

[slideshow_deploy id=’17217′]