CRUCEA ROSIE PETROSANI STRANGE FONDURI PENTRU UN CABINET MEDICAL DESTINAT PERSOANELOR CU VENITURI MICI

Voluntarii de la Crucea Rosie Petrosani strang fonduri pentru amenajarea unui cabinet medical destinat persoanelor cu venituri modeste sau fara venituri. Astfel, aceste persoane vor beneficia de servicii medicale de baza precum verificarea glicemiei si a tensiunii arteriale si nu numai.

IMG_20160229_152534
Voluntarii de la Crucea Rosie Petrosani au amplasat un stand langa complexul comercial Jiul Shopping Center cu diverse martisoare si desene realizate cu propriile maini. Cu fiecare produs vandut, acestia vor fi tot mai aproape de amenajarea cabinetului medical, destinat persoanelor fara venituri sau cu venituri mici.
“Noi avem o serie de batrani inregistrati la Crucea Rosie, care nu au posibilitatea sa-si verifice glicemia sau sa-si panseze o rana. Deocamdata strangem banii sa amenajam acest spatiu. O parte din materialele necesare le-am primit de la Crucea Rosie Germana si avem fondurile realizate din spectacolul caritabil de Craciun. Din martie vom incepe amenajarea cabinetului si speram sa strangem fondurile necesare pentru ca acesta sa fie finalizat pana la iarna.” a declarat presedintele Crucii Rosii Petrosani, Felicia Vitan.

IMG_20160229_152546
Martisoarele au fost realizate de voluntari asociatiei in parteneriat cu elevii Scolii Nr 7 din Petrosani. Aceastea nu au un pret stabilit, lasand la latitudinea fiecarui comparator sa ofere cat crede de cuviinta, sau pur si simplu poate dona orice suma fara a achizitiona vreun produs.
Standul va fi amplasat pe Bulevardul 1 Decembrie 1918, langa Jiul Shopping Center, intre orele 10 si 16. Astfel, fiecare trecator poate contribui la realizarea acestui obiectiv, un cabinet menit sa asigure servicii medicale de baza celor care au nevoie, insa nu isi permit.

IMG_20160229_152557

[slideshow_deploy id=’22083′]