Bunuri în valoare de peste 100.000 euro confiscate de polițiștii hunedoreni

 

În perioada 26-28.02.2016, polițiști din cadrul Poliției Municipiului Deva, cu sprijinul colegilor de la I.P.J. Sibiu, au efectuat percheziții la 6 adrese din municipiul Mediaș, judeţul Sibiu, toate aparținând unui suspect în vârstă de 37 de ani, din Mediaș și 5 la adrese din municipiul Deva.

DSC_0087

În urma verificărilor efectuate în teren , au depistat bunuri pentru care posesorii nu au putut prezenta documente de provenienţă şi care sunt susceptibile de a proveni din comiterea de infracțiuni.

DSC_0118

” Valoarea  bunurilor ridicate în vederea continuării cercetărilor depășește 100.000 euro (exemplificând, menţionăm:  35 de aparate de sudură și generatoare de curent,  74 de picamere, aparate tăiat beton, mai-uri compactoare, plăci și pikon-uri,  76 de polizoare și motocoase,  191 de mașini de găurit, filetat,  29 drujbe,  37 truse scule și aparatură diversă, diverse alte scule electrice și aparatură electronică). În urma percheziţiei efectuate la locuinţa suspectului din judeţul Sibiu (care nu figurează în evidenţa posesorilor de permis de armă), a fost ridicat şi un pistol cu gaz, cu 2 cartușe (calibru 9 mm), cu accesorii, pentru care urmează a se efectua cercetări cu privire la infracțiunea de nerespectarea regimului armelor și  munițiilor.”, spun reprezentanții IPJ Hunedoara.

DSC_0146

În cauză se continuă cercetările sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Deva, în vederea stabilirii participației persoanelor implicate și a luării măsurilor care se impun.

[slideshow_deploy id=’17217′]