Mama care și-a ucis pruncul și l-a aruncat în Jiu, la Lupeni, a fost depistată

Femeia are 26 de ani și este din municipiul Lupeni, iar polițiștii și procurorii au dat de urma ei cu ajutorul medicilor de la Spitalul de Urgență din Petroșani.

142297282801

La unitatea a venit, ieri seară, o tânără care acuza dureri și sângerări, iar în urma controlului medical s-a stabilit că născuse recent. Cadrele medicale au anunțat autoritățile, iar în urma anchetei și audierilor efectuate de procurori și polițiști, femeia a recunoscut că este mama fetiței descoperite moartă pe malul Jiului de Vest în Lupeni. Reamintin că descoperirea macabră a fost făcută de un localnic aflat la plimbare, iar omul a văzut ceva ce aducea a făt și a dat alarma la Serviciul de Urgență 112. La fața locului au fost chemați și pompierii din Lupeni, pentru a scoate trupul micuțului din apă, iar o echipă de criminaliști a demarat imediat cercetările. ”Poliţia Municipiului Lupeni a fost sesizată despre faptul că în râul Jiul de Vest se află cadavrul unui nou născut. În urma deplasării la fața locului a echipei operative, poliţiştii au stabilit că cele sesizate se confirmă, în albia râului Jiul de Vest, la o distanță de aproximativ 5 metri de malul sudic al acestuia fiind descoperit cadavrul unui nou născut de sex feminin. Cadavrul a fost transportat la morga Spitalului municipal Lupeni în vederea efectuării necropsiei şi a stabilirii cauzei decesului, aspect în funcţie de care vor fi continuate cercetările”, a declara subcomisarul Bogdan Nițu, purtătorul de cuvânt al IPJ Hunedoara.

UPDATE !  ”În urma cercetărilor efectuate, poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Lupeni au identificat  că suspectă în vârstă de 26 de ani, din municipiul Lupeni, a născut un copil în baia locuinței sale,în noaptea de 28/29.02.2016. În cauză s-a întocmit dosar penal pentru comiterea infracțiunii de ucidere a nou născutului  de către mamă și în continuare se efectuează cercetări sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Petroșani, suspecta fiind internată în prezent în  Spitalul de Urgență Petroșani.”, spun reprezentanții IPJ Hunedoara.

[slideshow_deploy id=’22083′]



« (Știre anterioară)