Primăvară social-democrată în municipiul Lupeni

Ziua Mărțișorului a fost astăzi prilej de bucurie pentru doamnele și domnișoarele din Lupeni, care au fost felicitate de o generoasă echipă a organizației locale a PSD Lupeni.
psdlupeni1
Pe o vreme frumoasă de primăvară , un număr aproximativ de 50 de membrii ai PSD Lupeni,  avându-i în frunte pe Cornel Resmeriţă, primarul municipiului Lupeni şi preşedintele organizaţiei, deputatul Cristian Resmeriţă, au luat cu ”asalt” toate cartierele, străduţele  şi instituţiile din municipiul Lupeni,  pentru a le face o bucurie doamnelor și domnișoarelor, cărora le-au împărțit mii de mărţişoare, adresându-le frumoase urări cu ocazia Zilei de 1 Martie.
”Mă bucur că Dumnezeu a ţinut cu noi în această zi de început de primăvară,în care ne-a dat chiar o zi frumoasă şi însorită. Am putut și noi astfel să oferim un mărţişor şi să felicităm doamnele şi domnişoarele din municipiul nostru cu ocazia zilei de 1 Martie. Doresc şi pe această cale să  urez tuturor doamnelor şi domnişoarelor din municipiul Lupeni dar şi din toată  Valea Jiului, multă sănătate şi o Primăvară fericită alături de cei dragi!”, a declarat deputatul Cristian Resmeriță, liderul social-democraților din municipiul Lupeni.
psdlupeni2
[slideshow_deploy id=’17217′]


« (Știre anterioară)