Datoriile la apă îl execută silit pe Simota

 

Dispărut fără urmă în timp ce ar trebui să se afle după gratii, omul de afaceri Alin Simota nu scapă de datoriile la apă, pentru care s-a dispus executarea silită a lui. 

Judecătoria Petroşani a admis cererea de încuviinţare a executării silite formulată de BEJ Răducanu Cecilia Camelia şi, în consecinţă, a dispus „încuviinţarea executării silite a titlului executoriu reprezentat de sentinţa civilă nr. 4518/CC/17.09.2015 pronunţată de Judecătoria Petroşani, în dosarul nr. 4025/278/2015, irevocabilă, pentru suma de 166,43 lei, cuprinzând debitul, penalităţile de întârziere şi dobânzile calculate în continuare până la data plăţii efective a debitului, cheltuieli de judecată stabilite prin titlu executoriu, precum şi cheltuieli făcute de creditor cu formularea cererii de încuviinţare silită, sumă ce va fi actualizată până la data plăţii efective, la cererea creditoarei S.C APA SERV VALEA JIULUI S.A. reprezentată prin director general Costel Avram, cu sediul în Petroşani, str. Cuza Vodă, nr. 23, jud. Hunedoara împotriva debitorului Simota Alin. Încuviinţarea executării silite este de drept valabilă şi pentru titlurile executorii care se vor emite de către executorul judecătoresc în cadrul procedurii de executare silită încuviinţate”. Decizia magistraţilor din Petroşani nu poate fi atacată.

În dosarul menţionat anterior, Judecătoria Petroşani a dat câştig de cauză, în luna septembrie a anului trecut, celor de la Apa Serv Valea Jiului, în contradictoriu cu Alin Simota. Potrivit dispozitivul sentinţei, Simota a fost obligat să plătească reclamantei suma de 64,20 lei reprezentând contravaloarea serviciilor prestate pentru perioada 06.2012-09.2012 şi suma de 20,19 lei cu titlu de dobânzi contractuale calculate pentru perioada 27.06.2012 -31.12.2014 şi în continuare până la achitarea integrală a debitului.

Cum plăţile nu s-au făcut, s-a dispus executarea silită a omului de afaceri.

 

[slideshow_deploy id=’20328′]