CEH: Șase baze de date dau bătăi de cap administratorilor judiciari

 

Săptămâna viitoare aflăm numărul exact al cererilor de înscriere la masa credală a CEH. Termenul pentru depunerea cererilor de admitere a creanţelor asupra averii CEH a expirat în dta de 22 februarie, însă chiar şi în această săptămână încă s-au mai primit astfel de documente. Administratorul judiciar al CEH întâmpină probleme în definitivarea tabelului de creanţe al Complexului Energetic Hunedoara. Contabilitatea societăţii energetice nu este structurată într-o singură bază de date, iar acest aspect le dă bătăi de cap administratorilor judiciari.

ceh1

“Sunt probleme la CEH pentru că nu au centralizată toată contabilitatea. Aceasta este împărţită la nivelul celor şase sucursale, adică cele două termocentrale şi cele patru unităţi miniere. Oamenii noştri vor trebui să le compare cu toate solicitările de înscriere la masa credală şi să le analizeze”, a declarat Florin Săftoiu, reprezentantul Casei de Insolvenţă GMC Craiova, administratorul judiciar al CEH.

Reprezentanţii Casei de Insolvenţă GMC Craiova sunt presaţi de timp. Până în data de 14 martie aceştia au termen limită pentru verificarea creanţelor, de întocmire şi înregistrare la tribunal şi publicarea acestora în Buletinul Procedurilor de Insolvenţă a tabelului preliminar  de creanţe. Apoi, până în data de 8 aprilie trebuie definitivat tabelul creanţlor.

[slideshow_deploy id=’19661′]

 



« (Știre anterioară)