AU INCEPUT LUCRARILE PE DEFILEUL JIULUI. DRUMUL VA FI FINALIZAT IN ACEASTA TOAMNA

 Au inceput lucrarile pe Defileul Jiului. In acest moment, lucrarile se efectueaza in afara drumului, urmand ca dupa 15 martie sa fie facute si la partea carosabila. Drumarii au de turnat covor asfaltic intre Manastirea Lainici si Petrosani si au de realizat doua obiective importante in afara carosabilului. Seful Sectiei Drumuri Nationale Targu Jiu, Ioan Tudor, preconizeaza ca drumul va fi finalizat in aceasta toamna.

646x404

Desi lucrarile pe Defileul Jiului au inceput, nu sunt restrictii de circulatie, datorita faptului ca in acest moment se lucreaza pe marginea drumului, insa in scurt timp vor incepe si la partea carosabila.

„Lucrarile au inceput in afara drumului, sunt lucrari de relocari de utilitati si de consolidare versantica acolo unde se impune. Urmeaza dupa 15 martie sa se lucreze in drum. Constructorul va trebui sa vina  cu propunerea si solicitarea de management de trafic si in timp util vom informa participantii la trafic cu masurile care se vor lua.”  a declarat seful Sectiei Drumuri Nationale Targu Jiu, Ion Tudor.

Seful Sectiei Drumuri Nationale Targu Jiu, Ion Tudor, a afirmat ca au inceput lucrarile la doua proiecte complexe, ceea ce inseamna ca eforturile constructorului de a finaliza proiectul vor fi mari, dar si nervii participantilor la trafic vor fi pusi la incercare.

„Vreau sa stie oamenii de la inceput ca vor mai fi lucrari de montare de plase pe versanti, care impuneau restrictii de circulatie si bineinteles se va turna stratul de asfalt intre Lainici si Petrosani, lucrare care necesita eforturi deosebite din partea constructorilor si din partea participantilor la trafic. Pe defileul Jiului sunt 2 lucrari mari din afara partii carosabile, respectiv podul de la Lainici dar si parcarea, care necesita translatarea drumului pe partea opusa a manastirii.” a mai spus sursa citata anterior

Toate aceste lucrari depind de conditiile meteorologice, insa seful Sectiei Drumuri Nationale Targu Jiu, Ioan Tudor, a preconizat ca in aceasta toamna drumul va fi finalizat.

[slideshow_deploy id=’22083′]