Raportul privind cauzele insolvenţei CEH va ajunge în instanţă

De 70 de zile, nu de 40, au avut nevoie reprezentanţii Casei de Insolvenţă GMC Craiova, administratorul judiciar al Complexului Energetic Hunedoara,  pentru a depune în instanţă raportului privind cauzele insolvenţei.
11020_large
Termenul prevăzut de lege pentru depunerea raportului este de 40 de zile, dar s-a obţinut amânarea lui, până la data de 18 martie. Administratorul judiciar al Complexului Energetic Hunedoara, desemnat de judecătorul sindic cu titlu provizoriu, a obţinut amânarea depunerii raportului privind cauzele insolvenţei entităţii energetice. Casa de insolvenţă GMC Craiova a motivat că sunt foarte multe acte de studiat, iar multe dintre documente se află la procurorii anticorupţie. De data aceasta, administratorul judiciar al CEH spune că se va încadra în termenele convenite de instanţă. „Pentru toate termenele am cerut o amânare şi ni s-au dat 30 de zile. Raportul o să fie depus în termen, dar este un raport juridic…”, a declarat reprezentantul GMC Craiova, Florin Săftoiu.
Complexul Energetic Hunedoara a intrat în insolvență în data de 7 ianuarie, din cauza datoriilor extrem de mari faţă de bugetul de stat şi creditori.
[slideshow_deploy id=’17636′]