SKI RESORT TRANSALPINA ORGANIZEAZA A-IV-A EDITIE A CONCURSULUI DE SLALOM URIAS PENTRU COPII

Ski Resort Transalpina  nu duce lipsa de competitii si nici de zapada. Astfel ca sambata 12 martie 2016, va avea loc o competitie destinata copiilor cu varsta maxima de pana in 18 ani.

Calendarul competitiilor continua pe partiile din Transalpina,  iar turistii si competitorii nu vor duce lipsa de zapada.

„Avem in acest weekend slalomul urias, aflat la cea de-a patra editie, pentru copiii de pana in 18 ani. Vor fi mpartiti pe 6 categorii de varsta, asadar vom avea multe premii de oferit. Astazi am postat cererile de inscriere si deja s-au inscris 10 persoane.” a declarat directorul de marketing Ski Resort Transalpina, Ramona Fodor

Competitia de sambata are ca scop atragerea  unui număr cât mai mare de copii in vederea practicarii acestei discipline sportive si dezvoltarea spiritului competitional. Deasemenea, se va asigura un mediu propice descoperirii copiilor talentati de catre reprezentantii cluburilor sportive, pentru practicarea sportului de performantă.

Anul trecut la acest concurs s-au inscris peste 60 de copii, insa anul acesta numarul acestora ar putea fi mai mare datorita faptului ca numai in primele 2 ore de la anuntarea concursului s-au inscris 10 participanti.

 

2

1

 

 

 

 

 

 

[slideshow_deploy id=’17217′]