Ce spune ministrul Energiei despre consumul de combustibil de la CEH

 

Cât au consumat maşinile de la Complexul Energetic Hunedoara? Este o întrebare care încă nu şi-a găsit un răspuns. Cei care vor trebui să lămurească această problemă sunt administratorii judiciari ai Complexului Energetic Hunedoara. Deputatul Cristian Resmeriţă a vrut să afle care este consumul de combustibil pentru autoturismele din dotarea Complexului Energtic Hunedoara. În urma raportului dacă se constată că aceste consumuri au contribuit la declanşarea insolvenței pot exista persoane cărora li se impută consumul.

ceh1

“Conform prevederilor art. 97 alin (1) din Legea nr. 85/2014 privind procedurile de prevenire a insolvenţei şi de insolvenţă, administratorul judiciar va prezenta instanţei de judecată un raport asupra cauzelor şi împrejurărilor care au dus la apariţia debitorului, cu menţionarea persoanelor cărora le-ar fi imputabilă. Pe cale de consecinţă, acest raport va face referire şi la aspectele sesizate de dumneavoastră, dacă acestea au contribuit la apariţia stării de insolvenţă. În caz afirmativ, administratorul judiciar va evidenţia cheltuielile cu mijloacele de transport, cuantumul în totalul cheltuielilor, legalitatea şi necesitatea deplasărilor, precum şi persoanele responsabile. Reiterăm fapotul că o analiză a datelor referitoare la situaţia deplasărilor efectuate cu maşinile de serviciu de la înfiinţarea Complexului Energetic Hunedoara şi până în prezent poate să o facă administratorul judiciar pentru întocmirea raportului privind cauzele intrării în insolvenţă a CEH”, arată Corina Popescu în răspunsul formulat deputatului Cristian Resmeriţă.

În cei trei ani, toţi directorii generali au cheltuit nu mai puţin de 115.319,44 pentru deplasările în ţară şi în străinătate.

[slideshow_deploy id=’22083′]

 

 



« (Știre anterioară)