Îi convine în arest preventiv

 

Femeia care şi-a aruncat copilul în Jiu nu a depus contestaţie împotriva măsurii instanţei prin care este arestată preventiv. Cele 48 de ore în care tânăra putea să depună contestaţie au trecut, asfel că aceasta rămâne în spatele gratiilor cel puţin până în data de 4 aprilie. Femeia a declarat că s-a speriat, crezând că pruncul pe care l-a născut în baie a murit. De aceea a decis să scape de cadavru.

arestata (1)

 “În baza art. 226 C.P.P. admite propunerea formulată de către Parchetul de pe lângă Tribunalul Hunedoara, şi în consecinţă: În baza art. 202 C.p.p., art. 223 al. 1 lit. b şi al. 2 C.p.p. dispune arestarea preventivă a inculpatei: – Papp Simona-Andreea, începând cu data de 06 martie 2016 şi până la data de 04 aprilie 2016, pentru infracţiunea de omor calificat comisă asupra unui membru de familie prev. de art. 188 al. 1, art. 189 al. 1 lit. a), coroborat cu art. 199 al. 1 C.P. Respinge cererea formulată de inculpată, prin apărător, de luare a măsurii preventive a arestului la domiciliu. În baza art. 275 alin. 3) C. proc. pen., cheltuielile judiciare avansate de stat, în cuantum de 300 lei, rămân în sarcina acestuia. Onorariul cuvenit apărătorului desemnat din oficiu pentru inculpat în cuantum de 260 lei va fi achitat din fondurile Ministerului Justiţiei. Cu drept de contestaţie în termen de 48 de ore de la pronunţare”,  se arată în soluţia instanţei.

Timp de câteva zile, tânăra a fost internată în spital, în urma unei hemoragii grave, suferite după naştere. Luni dimineaţa, localnicii din Lupeni au descoperit cadavrul nou-născutei.

[slideshow_deploy id=’27126′]