Adrian Sucilă – a opta zi de greva foamei

 

Adrian Sucilă, fostul poliţist din Vulcan condamnat pentru act sexual cu un minor, continuă să protesteze lângă Judecătoria Petroşani. Sunt deja 8 zile de când Sucilă a declanşat greva foamei.

IMG_20160307_101029

Adrian Sucilă spune că se simte bine şi că va continua protestul declanşat la începutul săptămânii trecute, pentru a atrage atenţia asupra nedreptăţii care i s-a făcut prin condamnarea sa definitivă în acest dosar. „Pot să vă spun că sunt OK. Nu am solicitat ambulanţa, nu am nevoie încă, starea de spirit este OK. Merg mai departe şi voi continua până voi afla ce se află în spatele acestui dosar în care nu există martori, nu există parte vătămată. De ce a trebuit să fiu condamnat?”,a  declarat Adrian Sucilă. Acesta spune că până în acest moment nu s-a sesizat niciun oficial în privinţa protestului declanşat de el.

Adrian Sucilă a fost condamnat la doi ani de închisoare cu suspendare şi interzicerea mai multor drepturi, după ce a fost acuzat şi judecat pentru comiterea infracţiunii de act sexual cu un minor.

 

[slideshow_deploy id=’22083′]