Instanţa dă undă verde executării silite a lui Adrian Gărdean

 

Tribunalul Hunedoara a respins apelul declarat de omul de afaceri Adrian Gărdean la sentinţa instanţei de fond care a dat câştig de cauză organelor fiscale.

adrian-gardean

„Respinge ca nefondat apelul civil formulat de către contestatorul Gărdean Adrian împotriva sentinţei civile nr. 2488/24 septembrie 2015 pronunţată de Judecătoria Petroşani”, se arată în minuta sentinţei pronunţate de Tribunalul Huendoara, decizia magistraţilor fiind definitivă.

De precizat că şi instanţa de fond, respectiv Judecătoria Petroşani, a respins contestaţia la executare formulată de Adrian Gărdean, iar judecătorul de caz a stabilit că omul de afaceri e bun de plată.

Potrivit sentinţei pronunţate de Judecătoria Petroşani în procesul dintre Adrian Gărdean  şi  ANAF- DGRFP Timișoara AJFP Hunedoara, Serviciul Fiscal Municipal Petroșani, pe numele omului de afaceri au fost emise titluri executorii în valoare totală de 2.478.640.000 lei. Potrivit unor informaţii, în cazul lui Adrian Gărdean Finanţele Publice au decis executarea silită din cauza unor sume accesorii, a penalităţilor calculate din cauza întârzierilor la plată de pe vremea în care era înregistrat la Petroşani ca persoană fizică autorizată. Procesul a fost deschis la Judecătoria Petroşani în luna aprilie, dar judecata propriu – zisă a început în iunie. După mai multe termene, magistraţii au respins contestaţia acestuia. Omul de afaceri nu s-a mulţumit, însă, cu această sentinţă şi a formulat apel. La Tribunalul Hunedoara, dosarul a fost înregistrat în luna octombrie a anului trecut, iar sentinţa instanţei de apel îi este tot defavorabilă omului de afaceri.

[slideshow_deploy id=’19661′]