Parfumul florilor de primăvară a fost adus în Lupeni ”Pas cu pas”

La începutul acestei săptămâni, cenaclul cultural ”Pas cu pas” coordonat de Petronela Baldovin a susținut un emoționant recital artistic, reunit sub genericul ”Parfumul florilor de primăvară, pentru învățătoarea mea”.

pas-cu-pas1

Evenimentul a avut loc la Școala generală nr. 2 Lupeni și a adus în fața unui public format din dascăli, elevi, părinți și bunici câteva dintre cele mai frumoase voci ale tinerelor talente care evoluează în cadrul acestui aprciat cenaclu din municipiul Lupeni.

Astfel, au încântat prin talentul lor artistic: Alexandra Suciu, Maria Rapa, Ariana Dragoescu, Antonia Petrea, Loredana Macarie, Alexia Vizi, Lorena Fodor și Maria Baraghin.

”Mulțumim doamnei Director Diana Meșter, domnișoarei bibliotecar Mery Peptenaru și tuturor celor care ne-au fost alături pentru buna desfășurare a spectacolului oferit de copiii cenaclului”Pas cu pas”. De asemenea, mulțumim părinților, bunicilor și tuturor susținătorilor acestor mici dar atât de talentați artiști ai orașului nostru, dar mai ales învățătoarelor și cadrelor didactice care și cu acest prilej au atătat că apreciază munca și talentul elevilor Școlii Gimnaziale nr.2 din Lupeni”, spune Petronela Baldovin, coordonatorul cenaclului Pas cu pas.

[slideshow_deploy id=’17636′]