ILIE PADUCEL A PARASIT SALA DE SEDINTA

La sedinta de Consiliu Local a orasului Petrila, lucrurile s-au precipitat imediat dupa inceperea sedintei.  Asta datorita ideilor in contradictoriu asupra unei hotarari,  care prevedea “aprobarea preluarii integrale de catre Consiliul Local al orasului Petrila a cheltuielilor aferente lucrarilor de interventie corespunzatoare cotei de contributie ce revine doamnei Mate Elisabeta, domnului Lungu Gheorghe Relu si doamnei Gorgan Elena din  Petrila”.

IMG_20160317_135745

La proiectul initiat de primarul Ilie Paducel , viceprimarul Vasile Jurca,  a dorit sa  aduca modificari acestui proiect de hotarare, argumentand ca ar dori sa mai adauge pe aceasta lista inca 3 persoane, una dintre acestea fiind chiar prezenta la intrunirea consilierilor locali.

IMG_20160317_135915

Desi edilul a fost deschis la aceasta propunere, au urmat  zeci de minute de discutii, in urma carora au stabilit ca si cele trei persoane propuse  vor fi scutite de la plata taxelor, apoi ca va fi doar una dintre ele, pana  s- a ajuns la concluzia ca acest aspect se va gasi pe ordinea de zi a sedintei urmatoare, moment in care persoana in cauza a parasit sala.

IMG_20160317_135934

Lucrurile s-au precipitat, astfel ca primarul Ilie Paducel a parasit sala, spunand ca lui Vasile Jurca i-a revenit dreptul de a face administratie in aceasta zi.

IMG_20160317_135957

Dupa plecarea edilului petrilean, consilierii locali au ajuns la concluzia ca proiectul de hotarare nu este bine intocmit si ca termenul  preluare/scutire  este cel potrivit. Chiar si asa, in opinia consilierului Ioan Temneanu ,adaugarea celor  3 persoane in proiectul de hotarare de pe ordinea de zi fara un raport de specialitate , a fost considerata ilegala.

Intr-un final, proiectul de hotarare in care au fost incluse si cele 3 persoane propuse de viceprimarul Vasile Jurca a fost votat cu 9 voturi favorabile, 7   impotriva si o abtinere, iar sedinta a continuat in absenta pimarului Ilie Paducel.

[slideshow_deploy id=’20328′]