UPDATE! Cer alt lichidator pentru CEH

Apelurile privind numirea administratorului judiciar al CEH se judecă la Curtea de Apel Alba Iulia în data de 5 aprilie. Instanţa a stabilit termen într-unul din cele dosare înregistrate. Astfel, în dosarul în care se solicită schimbarea administratorului judiciar sunt cinci apelanţi. Este vorba de Complexul Energetic Hunedoara, Sindicatul Noroc Bun, Hidroelectrica, DELOITTE CONSULTANŢĂ SRL BUCUREŞTI, SC ARMOR SECURITY SRL şi SC CONSTANTIN GRUP SRL.

ceh1

“Este vorba de contestaţia celor de la CEH privind administratorul judiciar, dar mai sunt şi alţi apelanţi nemulţumiţi de aceeaşi măsură. Fiecare are propunerea sa”, a declarat Cosmin Munteanu, purtătorul Curţii de Apel Alba Iulia.

Societatea energetică a făcut apel după deschiderea insolvenţei, societatea fiind nemulţumită de administratorul judiciar admis de instanţa de la Tribunalul Hunedoara. O parte din apelanţi sunt nemulţumiţi de soluţia instanţei de la Tribunalul Hunedoara prin care a fost numit administrator judiciar Casa de Insolvenţă GMC Craiova, aceasta fiind propunerea creditorului UPSUROM.

[slideshow_deploy id=’19869′]