DEPUTATUL PNL BOGDAN ȚÂMPĂU ACUZĂ PSD-UL DE MOARTEA COMPLEXULUI ENERGETIC HUNEDOARA !

Toți angajații CEH rămân fără drepturi. Incompetența PSD face victime!

Bogdan-Timpau-2009-640x330

Deputatul PNL Bogdan Țâmpău acuză atât guvernantii social democrați, dar și liderii de la nivel local de moartea lentă și sigură a Complexului Energetic Hunedoara. Asta pe motiv ca au îngropat compania în datorii, incompetența a fost la ea acasa și și-au batut joc de angajati. Toate acestea au produs DEZASTRUL!

„Astăzi,18 martie 2016, administratorul judiciar, Casa de Insolvență GMC din Craiova a denunțat unilateral contractul colectiv de muncă, fără consultarea sindicatelor.

Astfel, toate drepturile angajaților CEH vor fi anulate iar oamenii sunt practic puși în fața faptului împlinit cu consecințe devastatoare asupra vieții lor.

Complexul Energetic Hunedoara a intrat în insolvență la începutul acestui an, fapt care a confirmat dezastrul generat de Guvernarea PSD și de managementul pesedist al acestei companii.

Așa cum anticipam cei care vor plăti pentru incompetența managementului girat de PSD vor fi toți angajații CEH împreună cu familiile lor. Impactul va fi major asupra economiei județului nostru și, în mod special asupra Văii Jiului si a Municipiului Deva, zone care se întorc în timp, în perioada neagră a anilor “90.

Responsabili pentru această situație dramatică sunt exponenții Guvernării PSD si liderii locali ai PSD care au îngropat în datorii acest complex.

Efectele deciziei de azi ale administratorului judiciar nu sunt greu de prevăzut –mii de familii din judetul nostru care își văd puse în pericol locurile de muncă, drepturi colective câștigate de-a lungul a zeci de ani șterse într-o clipă și decontarea notei de plată a incompetenței pesediste care este, încă odată în plus, plătită de omul de rând.

Incompetența celor girați de PSD este sursa nenorocirilor care, astăzi, se abat asupra celor care lucrează la CEH și asupra județului nostru, de aceea consider că cinismul și ipocrizia PSD au ajuns la un nivel insuportabil.

Practic, PSD s-a jucat cu soarta celor care au avut încredere în ei, iar consecințele sunt foarte scump plătite!” a scris deputatul PNL Bogdan Țâmpău pe contul său de socializare.

[slideshow_deploy id=’19869′]