Inter Petrila – CS Vulcan. Răzbunare sau fair play?

După ce în etapa cu numărul doi, a campionatului judeţean de fotbal, cele două echipe şi-au demostrat mai mult abilităţile de luptători decât pe cele de fotbalişti,a venit timpul ca cele două rivale să se întâlnească din nou, de această dată la Petrila.

2015-08-29-12.28.13-685x320

 

Meciul dintre Inter şi CS Vulcan se anunţă unul de intensitate ridicată, însă la mijloc sunt punctele puse în joc. Maturitatea şi experienţa lui Adi Câmpean & Co, suntem siguri ca vor transforma meciul într-unul spectaculos din punct de vedere fotbalistic.

Interul are nevoie de cele 3 puncte pentru a rămâne în “coasta” Lupeniului, echipă clasată pe locul doi la doar 2 puncte distanţă de echipa petrileană.

Amintim că atitudinea nesportivă a vulcănenilor, din debutul campionatului, a lăsat un gust amar spectatorilor prezenţi în tribună. La acel moment s-a lăsat cu injurii, îmbrânceli ale arbitrului, îmbrânceli între jucători şi, inevitabil, eliminări.

Aşadar, meci spectaculos sâmbătă, la Petrila, iar miza sunt cele 3 puncte puse la bătaie, frumuseţea sportului în general şi cea a fotbalului, în particular.

[slideshow_deploy id=’17636′]



(Următoarea știre) »