VIDEO / GALERIE FOTO / PRIMĂVARA TINERILOR LA PETROȘANI

Consiliul Consultativ al Tinerilor din Petroşani, a organizat sâmbătă 19 martie un eveniment intitulat “Primăvara Tinerilor”, eveniment la parte elevii au dansat, au cântat şi au participat la un concurs de cross.

Actiunea menita sa “rupa” tinerii de mediul virtual pentru a face mişcare, a stâns numeroşi elevi în Centrul Civic, în ciuda vremii capricioase. Membrii Consiliului Consultativ al Tinerilor au stabilit ca “Primăvara Tinerilor” să fie organizată în preajma primăverii astronomice sau echinocţiul de primăvară care va fi pe 20 martie.

Ma bucur că aţi avut această iniţiativă şi vreau săi felicit pe cei din Consiliul Consultativ al Tinerilor pentru pasiunea pe care o au şi pentru seriozitatea de care dau dovadă. Chiar dacă vremea nu este chiar potrivită pentru activităţi in aer liber, sunt bucuros că sunteţi aici. Faptul lumea virtualăvă acaparează din ce în ce mai mult, nu este tocmai bun aşa cum nimic nu este bun în exces. Aceste acţiuni pe care le facem nu au alt scop decât de a vă motiva să faceţi mişcare, să socializaţi, pentru ca voi să creşteţi întrun mediu cât mai sănătos. Veţi avea întotdeauna un partener în mine şi în Consiliul Local şi sunt convins că la următoarele activităţi veţi întrun număr mult mai mare, a declarat primarul municipiului Petroşani, Tiberiu Iacob Ridzi

Concursul de cross s-a desfasurat pe doua categorii: fete si băieţi. Aceştia au avut de parcurs 3 respectiv 4 ture al traseului stabilit, urmand ca primii trei clasaţi să primească câte o cupă şi o diplomă. La categoria fetelor au fost numai patru participante, ultima clasata primind o ciocolată de la primarul Tiberiu Iacob Ridzi, iar la categoria baieţilor nu puţini au fost cei care au abandonat cursa.

Evenimentul a continuat într-o atmosferă de sărbătoare, cu cântece şi dansuri pregătite de elevii Şcolii nr. 6, dar şi de liceeni petroşeneni. Această acţiune a fost cea de-a doua din cele cinci propuse de membrii CCT pentru acest an.

[slideshow_deploy id=’27028′]



« (Știre anterioară)