Ştiinţa Petroşani la un nou început. Greu dar nu imposibil

Început greu pentru Ştiinţa Petroşani în noul sezon al Cupei României la Rugby. Campioana en-titre a DNS a primit, sâmbătă, vizita celor de la RC Stejarul Buzău, echipă care s-a impus în dealul institutului cu scorul de 36 la 0.

stiinta

Poate părea un rezultat care nu ne dă voie să visăm, însă Ştiinţa ne-a obişnuit cu surprize, cu începuturi dificile, ca mai apoi să facă imposibilul, posibil, aşa cum s-a întâmplat în sezonul trecut, când studenţii au adus titlul de campioană la Petroşani.

“Mulțumim pentru încurajările de dinainte de meci, pentru suportul din timpul meciului, se pare totuși ca jucătorii cu experiența primei divizii pe care Buzăul a reușit sa ii transfere anul acesta au făcut diferența astăzi, sau ca in fiecare început de sezon noi pornim mai greu.Felicitari clubului din Buzău, care azi a fost învingătorul meritoriu, iar noi, sa ținem aproape!”  – a postat Daniel Ivan, liderul Ştiinţei, pe o reţea de socializare.

Rugby-ul şi implicit Ştiinţa Petroşani au adus cele mai mari satisfacţii în rândul suporterilor din Valea Jiului, ei sunt cei care au demonstrat că sportul, indiferent de natura sa, dacă este tratat cu dedicare şi seriozitate te poate duce până pe cele mai înalte culmi alea gloriei.

 

[slideshow_deploy id=’20328′]