Au distrus blocul în care locuiesc

Au primit totul gratis, dar şi-au bătut joc. În timp ce sute de persoane din municipiul Petroşani aşteaptă să primească o locuinţă, locatarii blocului de locuinţe sociale din cartierul Colonie şi-au bătut joc de bunurile primite.

bloc-social-1

Dacă atunci când au intrat în posesia locuinţelor totul era curat şi frumos, acum totul arată ca o ruină. Geamurile sunt sparte, uşile de la intrările în scări sunt distruse, mizeria domneşte, iar scările de bloc sunt “pictate” urme de papuci, mingi sau mizerie. În urmă cu câţiva ani când imobilul a fost dat în folosinţă totul a fost nou, iar acum totul este stricat. Stricăciunile create aduc pagube municipalităţii care trebuie să aloce bani din bugetul local pentru reparaţiile de rigoare.

“Nu avem o statistică certă cu privire la pagubele de acolo”, a declarat Daniel Vişan, director executiv DADPP Petroşani.

Nici afară, în jurul blocului situaţia nu diferă. Copiii care se joacă zilnic în faţa blocului, o fac într-un focar de infecţie. Gunoaiele sunt prezente la orice pas.

[slideshow_deploy id=’30675′]