Cerere anonimă pentru eliberarea unui traficant de carne vie

Un proxenet care a făcut parte dintr-o grupare de trafic de carne vine, considerată cea mai periculoasă rețea de proxeneți din sudul țării, vrea să scape de gratiile închisorii.

traficanti

Marius Pardelean Lăcătuş în vârstă de 43 de ani și soția acestuia, Tamara Lăcătuş fostă Rostaș (40 de ani), ambii din Lupeni, au fost acuzați că împreună cu alți membri ai unui clan, au „vândut” proxeneţilor din Europa peste 50 de tinere printre care şi minore, care mai apoi ajungeau să practice prostituţia.

Lăcătuș a primit o pedeapsă de șapte ani de închisoare, iar cineva a depus în nunele său o cerere de liberare condiționată. În mod just instanța de judecată a dispus respingerea cererii, însă, și Marius Oardelean Lăcătuș a încercat, tot în urmă cu câteva luni, să-i convingă pe judecători să-i accepte contestația la executare, solicitare respinsă de instanța din Aiud. Cei doi aveau misiunea de a ”recruta” tinere din familiile sărace din Valea Jiului, cele mai multe din Lupeni, și după ce le promiteau fetelor locuri de muncă în străinătate, le vindeau unei grupări de trafic de persoane care acţiona în Germania, Italia şi Spania.

Foto:www.libertatea.ro

[slideshow_deploy id=’30675′]