Ilie Botgros intră în lupta pentru Primăria Aninoasa

Judecat pentru delapidare, ex-primarul Aninoasei, Ilie Botgros, intră din nou în lupta pentru funcţia e primar cel mai probabil Alianţei pentru Hunedoara, formaţiunea gândită de senatorul UNPR Haralambie Vochiţoiu.
botgros
 
Informaţia a fost confirmată chiar de Haralambie Vochiţoiu, însă nu poate fi dată drept certă şi asta din cauză că nici Alianţa pentru Hunedoara nu este deocamdată constituită pe deplin. Vochiţoiu spune că procesul în care Ilie Botgros este judecat pentru delapidare nu constituie un impediment în desemnarea acestuia drept candidat. „Nu este un impediment. 9 din zece oameni politici din România au dosare penale. Noi avem două mari principii: Constituţia şi profesionalismul omului. Omul a  demonstrat. L-au trimis aninosenii în funcţia de primar <<2000>> de ani, înseamnă că e bun, Constituţia îi dă dreptul să candideze. Eu cred că va fi primarul Alianţei pentru Hunedoara”, a  declarat Haralambie Vochiţoiu.
Ex-primarul Aninoasei, Ilie Botgros, este judecat pentru delapidare, dosarul aflându-se pe rolul Judecătoriei Petroşani.
[slideshow_deploy id=’17217′]