Teatrul din Petroșani pregătește o premieră de excepție

Preconizată a fi evenimentul nr. 1 al stagiunii din acest an la Teatrul ”Ion D. Sârbu” din Petroșani, premiera piesei ”Nastasia-Poveste de cartier” este așteptată cu sufletul la gură atât de actorii distribuiți în această producție a teatrului din Petroșani, cât mai ales de publicul spectator.

12321712_1083378188371332_5627473387490964915_n

Dincolo de emoția unei piese de senzație, după piesa ”Domnișoara Anastasia”  de Oeoroe Mihail Zamfirescu, producătorii acestui spectacol propun publicului din Valea Jiului și o întâlnire cu cel mai bun regizor al anului 2015 în viziunea UNITER, Victor Ioan Frunză.

Din distribuția spectacolului fac parte actorii: Amelia Toaxen,  Corina Vișinescu, Ion Stoica, Alexandru Cazan, Adelin Ilie, Irina Burghiu, Anca Markos, Mihai Alexandru, Oana Liciu Gogu, Mihai Sima, Radu Tudosie, Nicoleta Niculescu, Oana Crișan.

Noua premieră montată pe scena teatrului din Petroșani beneficiază și de o scenografie grandioasă, care poartă semnătura Adrianei Grand.

Premiera spectacolului ”Nastasia” va avea loc la Petroșani sâmbătă, 9 aprilie 2016, de la orele 18,00. Biletele s-au pus în vânzare la agenția teatrului din Petroșani. Costul unui bilet este de 20 de lei.

”Au mai rămas doar câteva zile până la ceea ce, pentru noi toți, reprezintă un eveniment extraordinar la care vă așteptăm cu toată dragostea. Cu această piesă, regizată de maestrul Victor Ioan Frunză, care ne-a onorat accepând să pună în scenă acest spectacol cu actorii teatrului din Petroșani, putem spune că anul acesta, de la noi se dă ora exactă”, spune actrița Nicoleta Bolcă, directorul teatrului ”Ion D. Sârbu” din Petroșani.

[slideshow_deploy id=’20328′]