Preocupări pentru realizarea infrastructurii rutiere, canalizării și iluminatului public în cartierul Ștefan din Lupeni

Începute cu puţin timp în urmă, lucrările de construcţie la zidul de sprijin şi lărgirea drumului care duce în cartierul Ştefan , cel mai vechi cartier al Lupeniului, avansează într-un ritm rapid.

stefan1

Prezenţi astăzi la faţa locului, l-am reîntâlnit aici pe deputatul Cristian Resmeriţă, interesat și de stadiul acestor lucrări, la fel ca de multe alte lucrări edilitare care se derulează pe raza municipiului Lupeni.

”Deși au fost începute cu o oarecare întârziere, lucrările la consolidarea drumului de acces spre cartierul Ștefan din Lupeni se derulează destul de rapid. Ținând cont de solicitările venite din partea cetăţenilor am agreat ca soluție tehnică lărgirea acestui drum, fapt care impune construirea unui zid de sprijin foarte puternic, având în vedere faptul că malul din apropiere este unul foarte înalt. Chiar și așa, constructorul este în grafic, lucrările executându-se într-un ritm destul de accelerat, mai ales că și vremea ține cu muncitorii, spune Cristian Resmeriță.
 stefan2
Deputatul de Valea Jiului apreciază că locuitorii din acest cartier important al municipiului Lupeni trebuie să ştie că drumul va fi astfaltat din zona pompierilor şi până sus în Ştefan, însă lucrările se vor derula undeva spre sfârşitul anului, poate chiar la începutul anului următor, după ce vor fi executate şi finalizate lucrările de canalizare conform protocolului de colaborare încheiat intre Primaria Lupeni si SC Apa Serv Valea Jiului SA. ”În cel mai scurt timp vor fi remediate şi o parte din problemele cu iluminatul pe care cetăţenii le-au adus în atenţia noastră, atât la Primărie cât şi prin solicitările depuse la biroul meu parlamentar, urmând ca în perioada următoare să fie făcute toate demersurile pentru scoaterea la licitaţie a lucrărilor de introducere a iluminatului acolo unde nu există stâlpi de iluminat şi unde procedurile impun astfel de demersuri”, mai spune Cristian Resmeriță.
stefan3
[slideshow_deploy id=’20328′]