Preşedinte al BEC Hunedoara a fost desemnat judecătorul din dosarul de insolvenţă al CEH

Miercuri, la sediul Tribunalului Hunedoara, în şedinţă publică, a avut loc desemnarea, prin tragere la sorţi, a judecătorilor care vor face parte din Biroul Electoral de Circumscripţie Hunedoara.
B1334178709
După tragerea la sorţi, Preşedintele Tribunalului Hunedoara, judecătorul Mihaela Timişan,l-a desemnat pentru funcţia de preşedinte pe judecătorul Ioan Drăgan, în timp ce locţiitor este Ella Cristina Badistru. De asemenea, au fost desemnaţi prin tragere la sorţi şi preşedinţii birourilor electorale de circumscripţie municipale, orăşeneşti şi comunale din judeţul Hunedoara şi locţiitorii acestora. În total, la tragerea la sorţi care a avut loc la Tribunalul Hunedoara s-au înscris nu mai puţin de 33 de judecători.
Nu este pentru prima dată când judecătorul Ioan Drăgan conduce Biroul Electoral de Circumscripţie Hunedoara. La Referendumul din 2007 a fost preşedinte, iar în noiembrie 2009 a fost desemnat, tot prin tragere la sorţi, locţiitor al preşedintelui. În atenţia opiniei publice, Drăgan a intrat după ce i-a fost repartizat, în calitate de judecător sindic, dosarul privind insolvenţa Complexului Energetic Hunedoara. Din această postură, a  numit ca administrator judiciar al societăţii Casa de Insolvenţă GMC Craiova.
[slideshow_deploy id=’24093′]