Șocant! Bătută până i-au fost rupte trei coaste, înfometată și violată de iubitul gelos

 

Doar un individ fără discernământ putea comite asemenea fapte de o cruzime fără margini își spun anchetatorii cazului șocant din Petrila.

Amânunte șocante ies la iveală după ce anchetatorii au stat de vorbă cu minora. Tânăra de 17 ani, nu doar că a fost sechestrată timp de două zile și violată, ci a fost bătută cu furie de individul gelos până i-au fost rupte trei coaste. N-a fost de ajuns și Duma Ioan Daniel a tăiat-o cu cuțitul în zona vaginului, iar în toate aceste zile în care a fost forțată să-i satisfacă poftele, individul nu i-a dat o bucată de pâine. Când a ajuns în brațele polițiștilor, copila, până să o preia echipajul medical, a cerut ceva de mâncare. Polițiștii au hrănit-o și au aflat apoi ce calvar a trebuit să îndure. Potrivit șefului Poliției Petrila, comisar șef Ovidiu Zaharie, infracțiunea este în formă agravantă și, în acest caz, suspectul nu poate scăpa de răspunderea penală chiar dacă victima, prin reprezentanții legali, ar decide să-l ierte pe individ. Copila a fost preluată de părinți și internată într-un spital din Rovinari, iar starea ei este stabilă dar va avea nevoie de o perioadă îndelungată pentru a-și reveni atât fizic cât și psihic.

Agresorul, Duma Ioan Daniel a fost încarcerat în arestul IPJ Hunedoara, unde va rămâne, probabil, în următoarele 30 de zile.

[slideshow_deploy id=’24093′]

foto:blogspot.com