PSD îl propune pe Cristian Resmeriță pentru funcția de primar la Lupeni

Incertidunea și speculațiile cu privire la potențialul candidat al PSD pentru funcția de primar al municipiului Lupeni au luat sfârșit. Astăzi, în cadrul ședinței  Organizaţiei PSD Lupeni, care i-a avut ca invitaţi pe deputatul Laurenţiu Nistor, preşedintele PSD Hunedoara şi deputatul PSD Nicolae Bănicioiu, ministrul Sănătăţii în Guvernarea Ponta, un număr de peste 200 de membri  l-au votat pe deputatul PSD de Valea Jiului, Cristian Resmeriţă drept candidat oficial la funcţia de primar al municipiului Lupeni, pentru alegerile care vor avea loc în data de 5 iunie 2016 .

psdlupeni1

Cei peste 200 de votanţi reprezintă voinţa celor 1371 de membri ai Organizaţiei PSD Lupeni. Această nominalizare vine în urma deciziei primarului în funcţie Cornel Resmeriţă de a renunţa la nominalizarea pe care o primise din partea Organizaţiei PSD Lupeni. ”Decizia mea de a renunţa la candidatura pentru o nouă funcţie de primar a municipiului Lupeni  are motive strict personale. Nu am nici un fel de interdicţie legală pentru a candida la orice funcţie aleasă în statul român, mă bucur de sprijinul Organizaţiei PSD, le mulţumesc colegilor mei de partid ,care au avut încredere în mine şi m-au nominalizat pentru o nouă candidatură la funcţia de primar al municipiului Lupeni. Voi rămâne pe mai departe alături de echipă”, a declarat Cornel Resmeriță, primarul în execițiu al municipiului Lupeni.

Președintele PSD Hunedoara, deputatul Laurenţíu Nistor, a declarat, la rândul său: ”Îi mulţumesc domnului primar Cornel Resmeriţă pentru toată activitatea depusă de-a lungul timpului şi îl rog să rămână în continuare alături de echipa PSD , pentru că avem mare nevoie de experienţa dânsului. Îi urez mult succes colegului meu Cristian Resmeriţă”

psdlupeni2Fostul lider al tinerilor din PSD, deputatul Nicolae Băncioiu, ministru a Sănătății in Cabinetul Ponta  a dclarat că a venit special la Lupeni, cu acst prilej, pentru a fi alături de Cristian Resmeriţă,  pentru a susţine candidatura acestuia la funcţia de primar.”Mulţumim domnului primar Cornel Resmeriţă pentru întrega activitate depusă şi trebuie să subliniez faptul că dânsul nu a pierdut nici un tur de alegeri până în prezent şi sunt convins că şi colegul meu, deputatul Cristian Resmeriţă, va avea aceleaşi rezultate foarte bune. Aceste rezultate foarte bune vin şi ca o încununare a muncii tuturor membrilor Organizaţiei PSD Lupeni, cea mai puternică organizaţie din judeţ şi una din cele mai bune din ţară”, a declarat Nicolae Bănicioiu.

panou-4x3m-cristian-resmerita-alb

Nominalizarea deputatului Cristian Resmeriţă vine oarecum firesc, după decizia primarului  Cornel Resmeriţă de a renunţa la o nouă candidatură, experienţa politică şi administrativă a acestuia reprezentând motive temeinice pentru această nominalizare.”Le mulţumesc tuturor pentru încrederea acordată, nominalizarea  pentru a candida la functia de primar al municipiului Lupeni, reprezintă o mare onoare şi responsabilitate pentru mine. Consider că şi din această poziţie se pot face la fel de multe lucruri bune pentru municipiul Lupeni ca şi din cea de deputat”, a declarat Cristian Resmeriță.

[slideshow_deploy id=’20328′]