Hercules Lupeni – Inter Petrila 3-2. Meciul etapei

În derby-ul de Valea Jiului sorţii au decis ca cele 3 puncte puse în joc meargă în contul celor de la Hercules Lupeni.

Lupeni

Lupenarii au început în forţă şi au deschis scorul încă din minutul 3 prin Remus Moldovan, însă fără a-i determina pe interişti să se retragă în apărare. Aceştia şi-au făcut cu adevărat simţită prezenţa în minutul 20 când Kalai a „descusut” toată apărarea adversă şi, cu un şut bine plasat, l-a învins pe portarul Ursachi. 1-1 iar la pauză cele două echipe intrau la vestiare cu un scor echitabil.

Repriza a doua avea să aducă în prim plan tot pe lupenari, aceştia marcând pentru 2-1 încă din minutul 47 prin Ioan Brânduşă. Interul revine, din nou, prin Matei care în minutul 62 îl învinge şi el pe portarul Ursachi după o centrare primită de la Torkoş.

Spectacolul din teren a continuat, iar amfitrioni au fost tot petrilenii. De menţionat este faptul că arbitrul nu a fluierat un penalty clar de care trebuia să profite Interul şi foarfeca spectaculoasă a lui Dolha, apărată inextremis de Ursachi.

Până la final cei care au marcat au fost tot lupenarii, prin acelaşi Brândusă, în minutul 79, iar scorul final avea să rămână neschimbat.

Deşi rezultatul este favorabil lupenarilor, care după această victorie revin pe poziţia a doua în clasamentul judeţean, după cum a decurs partida, un rezultat de egalitate ar fi fost mulţumitor, meciul fiind unul spectaculos cu atacuri în valuri de ambele părţi, dar, chiar şi aşa, marele câştigător a fost publicul spectator care a avut parte de un spectacol fotbalistic mult peste media Ligii a IV-a.

[slideshow_deploy id=’17217′]